måndag 27 december 2010

Ledig!

Ååååå vad skönt det är att vara ledig. 4:e Advent kom och då plockades granar, tomtar och annat pynt fram. Och så helt plötsligt var det dax att packa för att åka och fira jul med släkten.

På Julafton är det väckning vid 6 tiden för att gå ner och bada bastu och ta en fika med pappas kompisar som också kommer på besök. Efter det iväg och äta frukost hos svärmor och julklapps utdelning. Där är allt över på några timmar. Sen måste vi till kyrkogårdarna och tända ljus och skänka en tanke till dom som inte är med oss längre.

Sen bar det av till min syster för jul lunch, kalles jul, tomten och en hel del godis. Barnen fick nog allt dom velat ha som man hade råd att köpa. Lyssnar man på lill tjejen så ville hon ha allt som finns i alla leksaks affärer och riktigt så mycke pengar har inte jag. Men hon är nöjd ändå.

När vi nu är hemma igen efter den julresan så måste allt städas undan på sina rätta platser och så har vi en liten ledighet kvar. Men i år kommer vardagen tillbaka fortare än vanligt och nästa år blir det inte mycke bättre.

Hoppas alla haften en trevlig och god Jul. För snart är det dax att ringa in det nya året.

1 kommentar:

UggledaLen sa...

Dags att ta en titt hos mej!
Har nåt till dej där!

Kram Len