söndag 18 juli 2010

Dag 5

Fredag och vi fick lite sovmorgon, väcktes så sent som 8. Nu är det inte mycket kvar på taket.
Idag sattes vindskivor plus plåtar på plats och så las alla pannorna rätt inkl. nockpanna. Stege och brygga till sotarn på plats ochså hängrännor på baksidan.
Och på eftermiddan så flyttade dom ställningen från baksidan till framsidan. Nästa vecka kommer en karl och slutför det sista lilla som ska fixas. Några huvar och rännor på framsidan. Fint blir det och det är definitivt värt vart enda öre. Hade vi gjort det själva skulle det ha tagit mycke längre tid.


Och medan dom fixar med taket var vi iväg och handlade. Blev ett kvällsdopp i gruvan. Lite i kallaste laget och mannen började rensning av ena boa. Det såg ut som hej kom å hjälp mig. Men nu fin fint och en hel del plats till övers.

Måste också påminna om att idag är sista dagen för att vara med i min utlottning av en vit knappsjal. Anmäl dig om du inte redan gjort det.


Tills vi ses nästa gång lycka till!

1 kommentar:

ulla laiho sa...

Låter farligt det där med gruvan. En moster hyrde förr (ca 45 år sedan) sommarstuga i Glanshammar, där det fanns mycket vattenfyllda bottenlösa(?) hål i marken. Var rädd om barnen!!!
Vänligen
Ulla Laiho